Werkvoorbereider - Projectleider

Wil jij een cruciale rol spelen in het waarborgen van veiligheid en efficiëntie? Bij Safetyproof bieden we jou de kans om als Werkvoorbereider- Projectleider het verschil te maken. Met een passie voor planning, organisatie en veiligheid ben jij de spil in het succes van onze projecten.

Samen met ons toegewijde team werk je aan uitdagende projecten waarbij veiligheid altijd voorop staat. Ben jij klaar om je carrière naar nieuwe hoogten te brengen en impact te maken op een wereld waarin veiligheid voorop staat? Solliciteer vandaag nog en word een essentiële schakel in ons streven naar een veiligere toekomst!”

Cases van Safetyproof

Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider- Projectleider bij Safetyproof ben je verantwoordelijk voor het coördineren en plannen van projecten op het gebied van veiligheid. Je zorgt voor een vlotte en efficiënte uitvoering van projecten, waarbij je nauw samenwerkt met verschillende teams en stakeholders. Van het opstellen van projectplannen en het beheren van budgetten tot het waarborgen van veiligheidsnormen, jij bent de drijvende kracht achter het succes van onze projecten.

Wat heb je nodig?

Wat bieden wij jou?

Solliciteer direct

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Beveiligingstechniek
Blussing
Beheerderstaken
Advies
Beveiligingstechniek
Blussing
Beheerderstaken
Advies
Bouwkundige brandpreventie
Sprinklerinstallaties
Bouwkundige brandpreventie
Sprinklerinstallaties