Onze oplossingen

Safetyproof biedt bedrijven en particulieren het hele pakket aan producten en diensten op het gebied van beveiligingstechniek, brandveiligheid, blusmiddelen en deskundig advies.
Onze oplossingen bedrijfsveiligheid

Onze oplossingen

U kunt bij ons aankloppen voor een breed scala aan producten en diensten op het gebied van beveiligingstechniek, brandveiligheid, blusmiddelen en deskundig advies. Met Safetyproof hebt u aan één enkele partner genoeg om uw project van a tot z te realiseren. Wij noemen dit ook wel ‘ons ontzorgingsconcept’. Uw zorgen kunt u in onze handen leggen, zodat u met een gerust hart verder kunt met uw eigen werkzaamheden en nergens geen omkijken meer naar heeft.

Safetyproof, uw partner in beveiliging

24-uursservice

Bij een beveiligingsbedrijf hoort een 24-uursgerichte dienstverlening. Om deze dienstverlening buiten reguliere werktijden te garanderen heeft Safetyproof een storingsdienst. Dit betekent dat we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zijn voor onze klanten.

Nieuwe opdrachten

Bij Safetyproof zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Daarbij zijn we op zoek naar personeel voor de volgende functies:
• Beveiligingsmonteur
• Beheerder brandmeldinstallaties
• Aankomende monteurs

Op de pagina van de desbetreffende functies is meer te lezen over wat de werkzaamheden zijn die bij deze functies horen, wat je nodig hebt om deze functies uit te kunnen voeren en hoe je kunt solliciteren.

Safetyproof heeft meer personeel nodig om alle opdrachten uit te kunnen voeren. Daarbij zijn monteurs van groot belang. Hieronder vindt u een overzicht van enkele opdrachten van Safetyproof:

Hunkemoller
Hunkemöller - Almere
SES
SES Creative - Enschede
KTK - Hattemerbroek
Bleckmann - Almelo
Druktest - Hengelo
CSI
CSI - Geesteren

Opdrachten en hieruit voortkomende werkzaamheden zijn divers. Denk daarbij aan het installeren van camera beveiliging, het leveren van beveiligingsmiddelen, het uitvoeren van een druktest, vervangen van droge blusleidingen, het leveren en installeren van gecertificeerd inbraakbeveiliging, en nog veel meer.

Lijkt het jouw leuk om mee te helpen aan deze opdrachten en ons team te versterken?
Solliciteer dan nu via het formulier op onze website!

Heeft u een vraag? Stel deze aan Erwin

Of u nu hulp zoekt bij 1 onderdeel of bij het hele proces, wij bieden advies, hulp en oplossingen op maat. Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak. Dan bekijken we samen wat we voor u kunnen betekenen.

Beveiligingstechniek
Blussing
Beheerderstaken
Advies
Beveiligingstechniek
Blussing
Beheerderstaken
Advies
Bouwkundige brandpreventie
Sprinklerinstallaties
Bouwkundige brandpreventie
Sprinklerinstallaties

Nieuws & Cases